• 1
  • 2

Contact

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig.

Het afweermechanisme reageert sterk waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren hetgeen een reeks van klachten veroorzaakt zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen.Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen. Het komt soms voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.

Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat u klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair!

Nu ook bij fysiotherapie van de Griendt te Assen, kijk voor meer informatie over de werkwijze op www.fysiotape.nl/hooikoorts-medical-taping


Per 20 november 2017 starten we met een gratis inloopspreekuur.

Heeft u een blessure of heeft u een klacht waarvan u niet weet wat u er mee moet? Kom dan op vanaf 20 november op de maandag morgen van 08:30 tot 09:30 op ons inloopspreekuur om u klacht te laten screenen. U krijgt dan direct van onze therapeut Niels van Gelderen een advies wat u het beste kan doen.

Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon tussen 08.30 en 09.30 naar de praktijk komen aan de Zeilmakerstraat 17a.
Voor vragen kunt u mailen naar: info@fysiotherapievandegriendt.nl


Wees er snel bij

Per 1 december start fysiotherapie van de Griendt met 2 nieuwe groepen "Fit ouder worden".

Wordt het bewegen moeilijker? Of merkt u dat met het korter worden van de dagen u te weinig in beweging komt? Is de stap naar een reguliere sportschool te groot en wilt u onder deskundige leiding van een fysiotherapeut oefenen?

Bij fysiotherapie van de Griendt kunt u trainen met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma, altijd onder directe begeleiding van een fysiotherapeut.

Wat kan ik verwachten?

U traint in kleine groepjes met een individueel programma dat u samen met de fysiotherapeut opstelt tijdens een eerste intake. De trainingen zijn op dinsdag en vrijdag ochtend, afhankelijk van uw wensen 1 of 2 keer per week.

Wat kost het?

  • De eenmalige intake kost 25 euro
  • 1 keer per week trainen kost 35 euro per maand
  • 2 keer per week trainen kost 45 euro per maand
  • U betaald per maand en het is altijd direct opzegbaar