Fysiotherapie in Assen
Zeilmakerstraat 17a
9403 VA Assen

0592-345012
06-25019452
info@fysiotherapievandegriendt.nl

Ook in 2022 hebben wij een gratis spreekuur op afspraak.

Heeft u een blessure of heeft u een klacht waarvan u niet weet wat u er mee moet? Maak dan een afspraak om u klacht te laten screenen bij onze fysiotherapiepraktijk in assen. U krijgt dan direct van onze fysiotherapeut een advies wat u het beste kan doen.

Voor vragen kunt u mailen naar: info@fysiotherapievandegriendt.nl

Nu bij fysiotherapie van de Griendt, Dry Needling! Voor een afspraak of meer info neemt contact op via de site of bel 06-25019452.

Lees meer over Dry Needling

Wees er snel bij

Per 1 december start fysiotherapie van de Griendt met 2 nieuwe groepen "Fit ouder worden".

Wordt het bewegen moeilijker? Of merkt u dat met het korter worden van de dagen u te weinig in beweging komt? Is de stap naar een reguliere sportschool te groot en wilt u onder deskundige leiding van een fysiotherapeut oefenen?

Bij fysiotherapie van de Griendt kunt u trainen met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma, altijd onder directe begeleiding van een fysiotherapeut.

Wat kan ik verwachten?

U traint in kleine groepjes met een individueel programma dat u samen met de fysiotherapeut opstelt tijdens een eerste intake. De trainingen zijn op dinsdag en vrijdag ochtend, afhankelijk van uw wensen 1 of 2 keer per week.

Wat kost het?

  • De eenmalige intake kost 25 euro
  • 1 keer per week trainen kost 35 euro per maand
  • 2 keer per week trainen kost 45 euro per maand
  • U betaald per maand en het is altijd direct opzegbaar

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig.

Het afweermechanisme reageert sterk waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren hetgeen een reeks van klachten veroorzaakt zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen.Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen. Het komt soms voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.

Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat u klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair!

Nu ook bij fysiotherapie van de Griendt te Assen, kijk voor meer informatie over de werkwijze op www.fysiotape.nl/hooikoorts-medical-taping

U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij ontvangen u graag in onze praktijk om te kijken of wij u kunnen helpen.U kunt zich ook telefonisch aanmelden