Fysiotherapie in Assen
Zeilmakerstraat 17a
9403 VA Assen

0592-345012
06-25019452
info@fysiotherapievandegriendt.nl

Actieve Revalidatie is een vorm van fysiotherapie waarbij gebruik gemaakt van het herstel vermogen van het eigen lichaam. Via functionele training en oefeningen wordt de klacht aangepakt. Er wordt getraind op datgene wat de patiënt als beperking aangeeft in het dagelijks leven of sport specifieke beperkingen. De belastbaarheid zal hier door toenemen en de kans op herhaling zal afnemen.

We werken bij fysiotherapie van de Griendt volgens de opleiding en principes van de IAS academie in Gennep. De trainingen vinden plaats in een ruime trainingszaal met een ruim assortiment aan oefen apparaten. Tevens zijn er kleedkamers en douches aanwezig.

Zoekt u een fysiotherapeut die u moet helpen met een specifieke klacht in het dagelijks leven of in de sport, waarbij een actieve benadering passend voor u lijkt? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij ontvangen u graag in onze praktijk om te kijken of wij u kunnen helpen. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 0592 345012 of 06 25019452 of anders via mail; info@fysiotherapievandegriendt.nl.