Fysiotherapie in Assen
Zeilmakerstraat 17a
9403 VA Assen

0592-345012
06-25019452
info@fysiotherapievandegriendt.nl

De oorzaak van veel nek en rug klachten is terug te voeren naar hoe een individu met zijn lichaam en specifiek nek en rug omgaat. Dit leid vaak tot klachten waar nog steeds veel onduidelijkheid over bestaat en uiteindelijk een klacht kan veroorzaken dat iemand in een langdurig ziekte proces terecht komt of zelfs arbeidsongeschiktheid kan geraken.

Middels nek en rug scholing zullen we samen met de cliënt bekijken wat de oorzaak van de klachten zijn en wat er aan gedaan kan worden middels oefeningen , training, instructie en ook behandeling. Ook zullen ergonomische aanpassingen en til en buk instructies aanbod komen. Dit alles om de client met de rug klacht om te leren gaan en het te doen herstellen en in de toekomst te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd en heeft u een rug of nekklacht en wil uhier structureel iets aan gaan doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij ontvangen u graag in onze praktijk om te kijken of wij u kunnen helpen. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 0592 345012 of 06 25019452 of anders via mail; info@fysiotherapievandegriendt.nl.