Fysiotherapie in Assen
Zeilmakerstraat 17a
9403 VA Assen

0592-345012
06-25019452
info@fysiotherapievandegriendt.nl

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts

Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig.

Het afweermechanisme reageert sterk waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren hetgeen een reeks van klachten veroorzaakt zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen.Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen. Het komt soms voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.

Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat u klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair!

Nu ook bij fysiotherapie van de Griendt te Assen, kijk voor meer informatie over de werkwijze op www.fysiotape.nl/hooikoorts-medical-taping

U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij ontvangen u graag in onze praktijk om te kijken of wij u kunnen helpen.U kunt zich ook telefonisch aanmelden via 0592 345012 of 06 25019452 of anders via mail; info@fysiotherapievandegriendt.nl.