Fysiotherapie in Assen
Zeilmakerstraat 17a
9403 VA Assen

0592-345012
06-25019452
info@fysiotherapievandegriendt.nl

Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun-en bewegingsapparaat van de mens. Fysiotherapie is een beschermd beroep wat inhoudt dat iemand zich alleen zo mag noemen wanneer deze de 4-jarige gelijknamige HBO-studie succesvol heeft afgerond en tevens een BIG-registratie bezit.

Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen of verschillende categorieën therapieën geholpen om beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen. Onze praktijk voldoet aan deze eisen en is toegankelijk voor alle mensen in de directe omgeving van Assen, Rolde, Vries en Smilde.

Binnen fysiotherapie van de Griendt vind u een deskundige begeleiding voor al uw klachten van het beweegapparaat. Met als aandachtspunten nek-schouder klachten , rug klachten alsmede heup, knie en enkel /voet klachten. Ook met chronische (pijn) klachten kunt u bij ons terecht. We zullen u helpen met uw klacht, maar werken ook preventief. Met andere woorden: we proberen om herhaling van uw klachten te voorkómen. En in het geval van chronische klachten: we proberen om deze op de langere termijn te laten verminderen.

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in Assen? U kunt vrijblijvend een afspraak maken. Wij ontvangen u graag in onze praktijk om te kijken of wij u kunnen helpen. U kunt zich ook telefonisch aanmelden


via 0592 345012 of 06 25019452 of anders via mail; info@fysiotherapievandegriendt.nl.